Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Ετήσια συναυλία αριστούχων σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά αριστούχων του Δημοτικού Ωδείου, την Τετάρτη 13  Μαΐου 2015, με έναρξη στις 20.30,  στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, η οποία διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καλαμάτας «Φάρις» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. 
 
wdeio-sunavlia 3
 
Στην ετήσια συναυλία αριστούχων, στους οποίους επιδόθηκαν βραβεία και υποτροφίες, συμμετείχαν οι σπουδαστές που διακρίθηκαν στον εσωτερικό διαγωνισμό του Δημοτικού Ωδείου. Οι σπουδαστές απέδωσαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα και χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό από το κοινό για την εξαιρετική τους απόδοση.
 
wdeio-sunavlia 14
 
Τη συναυλία παρουσίασε ο Διευθυντής του Ωδείου Διονύσης Μαλλούχος.
Απονεμήθηκε, επίσης, το βραβείο «Χρήστος Μεντής», αυτή τη φορά στο γυναικείο φωνητικό σύνολο «Μελίφωνο» και τον μαέστρο του, Ιβάν Μάτζαρη, για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, την αφοσίωση στην προετοιμασία και τη συνεπή και άρτια απόδοση απαιτητικών μουσικών κειμένων. 
Στη μουσική αυτή βραδιά, έπαιξαν μουσική και τελειόφοιτοι σπουδαστές, οι οποίοι θα δώσουν απολυτήριες εξετάσεις την περίοδο Ιουνίου 2015. 
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech