Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Σύμβαση για την επίστρωση με κυβόλιθους του κεντρικού δρόμου στη Θουρία

Υπεγράφη σήμερα από το Δήμαρχο και τη νόμιμη εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου επίστρωσης με κυβόλιθους του κεντρικού δρόμου στη Θουρία. Ο προϋπολογισμός μελέτης ήταν 100.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η μειοδότρια «Καλλικράτης ΟΕ, Στ. Σμιγαδερού και Συνεργάτες ΟΕ» προσέφερε έκπτωση 13,73%. Η χρηματοδότηση προέρχεται από ΣΑΤΑ.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ανέρχεται σε 60 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν αφορούν σε:

1. Τοποθέτηση σε μορφή «ψαροκόκκαλο», ομοιόχρωμης μάζας και τεχνητής παλαίωσης κυβολίθων σκυροδέματος, χρώματος τερακότα, διαστάσεων 10x20 εκ. και πάχους 6 εκ., πάνω σε κατάλληλα διαμορφωμένη υπόβαση από άμμο λατομείου, πάχους 3-4 εκατοστών.  Η δαπεδόστρωση θα εδράζεται σε υλοποιηθέν οπλισμένο σκυρόδεμα και θα εγκιβωτίζεται από τα υφιστάμενα κρασπεδόρειθρα.

2. Τοποθέτηση κυβολίθων σκυροδέματος (ίδιου τύπου, χρώματος και σχεδίου με τους γύρω υφιστάμενους) στη κενή από δαπεδόστρωση θέση που προοριζόταν για σιντριβάνι.

3. Καθαιρέσεις αόπλου σκυροδέματος που έχει τοποθετηθεί για την εξομάλυνση των υφιστάμενων υψομετρικών διαφορών στο οδόστρωμα.

Με το έργο αυτό, ολοκληρώνεται η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της Θουρίας.

thouria.JPGthouria_.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech