Στο λιμένα Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο "Thomson Dream"

Σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 και ώρα 7.40, στο λιμάνι της Καλαμάτας κατέπλευσε για πρώτη φορά φέτος το κρουαζιερόπλοιο "Thomson Dream", νηολογίου Μάλτας. Στο πλοίο επιβαίνουν 1.514 επιβάτες και πλήρωμα 632 ατόμων, με επικεφαλής Νορβηγό πλοίαρχο. Οι επιβάτες είναι κατά κύριο λόγο Βρετανοί. Το σκάφος προήρχετο από το λιμάνι της Σαντορίνης και ο επόμενος σταθμός του είναι εκείνο της Κέρκυρας, για τον οποίον ανεχώρησε στις 14.00.

Τους επισκέπτες που αποβιβάσθηκαν από το κρουαζιερόπλοιο υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες και κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.
Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί, ενώ με δύο λεωφορεία ορισμένοι τουρίστες πήγαν εκδρομή στην Αρχαία Μεσσήνη, αφού προηγουμένως έκαναν μια σύντομη περιήγηση στην πόλη.
Το σκάφος "Thomson Dream" αναμένεται να επισκεφθεί εκ νέου την Καλαμάτα στις 21 Ιουλίου, στις 18 Αυγούστου και στις 29 Σεπτεμβρίου.

THOMSON_DREAM_1_Medium.JPGTHOMSON_DREAM_2_Medium.JPGTHOMSON_DREAM_3_Medium.JPGTHOMSON_DREAM_4_Medium.JPGTHOMSON_DREAM_5_Medium.JPGTHOMSON_DREAM_6_Medium.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση