Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Αναμένονται χιονοπτώσεις και ισχυρός παγετός

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά του Δήμου Καλαμάτας από σήμερα, Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, έως το πρωί της Τρίτης, 10 του μήνα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σύμφωνα με την πρόγνωση, ισχυρός παγετός. Στα πεδινά, προβλέπεται βροχή ή καταιγίδα και ενδεχομένως χιονόνερο.
Η συγκοινωνία, σύμφωνα με το «Μορέα», στις 9.00 το πρωί διεξήγετο κανονικά στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Καλαμάτας και Τρίπολης, συνιστάτο όμως οι οδηγοί να έχουν αλυσίδες.
Η συγκοινωνία μεταξύ Καλαμάτας και Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου διεξήγετο την ίδια ώρα μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ στα ορεινά χωριά του Δήμου Καλαμάτας δεν υπήρχε πρόβλημα συγκοινωνίας και ήταν διαθέσιμο απόθεμα αλατιού.
Επειδή το βράδυ της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου αναμένεται να ενταθούν τα παραπάνω φαινόμενα, οι πολίτες θα πρέπει να επικοινωνούν με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας, στο τηλ. 27210 44634, προκειμένου να πληροφορηθούν εάν διεξάγεται η συγκοινωνία με τη Σπάρτη μέσω Ταϋγέτου, όπως και στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας.
 
touristiko.jpg

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση