Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πλήθη επισκεπτών στην Καλαμάτα

Πλήθη Ελλήνων και ξένων επισκέπτονται την Καλαμάτα και την περιοχή της κατά τη θερινή περίοδο, ενώ κατά το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016 σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Δεν επρόκειτο για κάτι συγκυριακό λόγω της ενάρξεως του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δεδομένου ότι με την άνετη και γρήγορη πρόσβαση μέσω του αυτοκινητοδρόμου, αλλά και με τις λογικές τιμές οι οποίες επικρατούν όσον αφορά στη διαμονή και την εστίαση, είναι πολλοί όσοι - από την Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα - διαλέγουν την Καλαμάτα για προορισμό τριημέρου.

Μάλιστα, μεταξύ των επωνύμων οι οποίοι επισκέφθηκαν την Καλαμάτα και την περιοχή της κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα ήταν ο πρώην Πρόεδρος και νυν Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σημειώνεται πως υπέρ της τουριστικής κίνησης στην Καλαμάτα λειτουργούν και δημοσιεύματα του Τύπου με θετικό περιεχόμενο, όπως το αφιέρωμα στο ένθετο «Ταξίδια» της «Καθημερινής», στο φύλλο της Κυριακής 17 Ιουλίου 2016, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Επίσης, η Καλαμάτα περιλαμβάνεται σε αφιέρωμα με δέκα προτάσεις τριήμερων αποδράσεων από την Αθήνα, που δημοσίευσε η ενημερωτική ιστοσελίδα in.gr και το κείμενο για την Καλαμάτα και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας μπορείτε να δείτε εδώ.

episkeptes-sthn-kalamata_1.jpgepiskeptes-sthn-kalamata_2.jpgepiskeptes-sthn-kalamata_4.jpgepiskeptes-sthn-kalamata_5.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech