Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αγγλική έκδοση οδηγού κρουαζιέρας από το Δήμο Καλαμάτας

Μετά την ελληνική έκδοση εκτυπώθηκε και η αγγλική έκδοση του οδηγού κρουαζιέρας, με πλήθος φωτογραφιών και σύντομα κείμενα.
Υπενθυμίζεται ότι σκοπός της εκδόσεως είναι να διαθέτει ο Δήμος ένα εύχρηστο και καλαίσθητο εργαλείο, για την προβολή της πόλης και της περιοχής της, προκειμένου να αποτελούν προορισμό κρουαζιέρας. Με την έκδοση αυτή, εξηγούνται τα πλεονεκτήματα της Καλαμάτας σε διάφορους τομείς, ώστε με εύληπτο τρόπο και σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορεί να τα αντιληφθεί όποιος δεν γνωρίζει τον τόπο μας, όπως για παράδειγμα οι επισκέπτες των μεγάλων εκθέσεων κρουαζιέρας στο Μαϊάμι, στο Βερολίνο και αλλού, αλλά και όσοι επισκέπτονται τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα, με πρώτους βεβαίως τους διοργανωτές κρουαζιέρας, καθώς και όσοι μετέχουν σε σχετικά συνέδρια και διεθνή fora.
Ο Δήμαρχος σύντομα θα επισκεφθεί την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας για να επιδώσει το συγκεκριμένο έντυπο και να καλέσει τους εκπροσώπους των εταιρειών σε συνεργασία, ώστε το λιμένα Καλαμάτας να επισκέπτονται περισσότερα κρουαζιερόπλοια.
Την ελληνική έκδοση του οδηγού μπορείτε να δείτε εδώ και την αγγλική έκδοση εδώ.

odhgos-agglika-foto351_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech