Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Την Κυριακή 26/4/2015 Let’s do it Greece: δράσεις για καθαρό περιβάλλον

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο πλαίσιο του “Let’s do it Greece” για καθαρό περιβάλλον. Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει, υποστηρίζει και συντονίζει τις δράσεις αυτές, όπως αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.
 
st
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
 
Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα, με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενείται στη χώρα μας η συγκεκριμένη εκστρατεία, που «υιοθετήθηκε» και στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση» και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός είναι μέσα σε μία ημέρα, να γίνει συντονισμός ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, εθελοντικών δράσεων καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας. 
 
letsdoitgreece 6
 
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
 
Ο Δήμος Καλαμάτας, πέραν της οργανωτικής υποστήριξης, θα βοηθήσει στη διενέργεια αυτής της εκστρατείας παρέχοντας τα αναγκαία υλικά και μέσα, όπως σακούλες απορριμμάτων, γάντια μιας χρήσης και εργαλεία καθαρισμού, καθώς και τα αναγκαία οχήματα για την αποκομιδή των απορριμμάτων που θα συλλέξουν οι εθελοντές.
 
letsdoitgreece 16
 
Μπορείτε να δείτε εδώ πίνακα, όπου αναφέρονται οι φορείς που θα πάρουν μέρος στην παρέμβαση του “Let’s do it Greece” στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας, οι εκπρόσωποί τους και οι περιοχές όπου θα γίνει καθαρισμός.
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech