Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

«Άνοιξη των Πλήκτρων»: ρεσιτάλ του Θοδωρή Ιωσηφίδη την Τετάρτη 29/4/2015

Συνεχίζεται ο κύκλος ρεσιτάλ πιάνου «Άνοιξη των Πλήκτρων», με ρεσιτάλ του Θοδωρή Ιωσηφίδη, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 21.00, με ελεύθερη είσοδο. Την «Άνοιξη των Πλήκτρων» συνδιοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, το οποίο υπάγεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής Καλαμάτας», με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Σπουδαστών των Σχολών της «Φάρις». 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
J.S. Bach / F. Busoni: Πρελούδιο-Χορικό «Ich ruf zu dir Herr Jesu Christ», σε φα ελάσσονα (BWV 639)
F. Schubert: Ιmpromptu σε φα ελάσσονα, έργο 142 αρ.1
J.S. Bach: Παρτίτα αρ.2 σε ντο ελάσσονα (BWV 826)
Διάλειμμα
J.S. Bach / F. Busoni: Πρελούδιο-Χορικό «Nun komm der Heiden Heiland», σε σολ ελάσσονα (BWV 659)
F. Schubert: Impromptu σε ντο ελάσσονα έργο 90 αρ.1
L.v. Beethoven: Σονάτα έργο 57 ("Appassionata")
 
IWSIFIDIS
 
Θοδωρής Ιωσηφίδης
 
Ο Θοδωρής Ιωσηφίδης ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στην Καβάλα και αποφοίτησε το 2004 από το «Νέο Ωδείο» Θεσσαλονίκης με Δίπλωμα Πιάνου και βαθμό Άριστα Παμψηφεί και Α' Βραβείο. Συνέχισε τις σπουδές του στο Trinity College of Music, Λονδίνο όπου ολοκλήρωσε το Bachelor in Music Performance με την ανώτατη διάκριση, (BMus, First Class Honours). Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων με διακρίσεις (Mmus with distinction, MMusAcc), ως υπότροφος της Βασιλικής Ακαδημίας της Σκωτίας στη Γλασκώβη (νυν Royal Conservatoire of Scotland), στην οποία εργάστηκε και ως συνοδός κλασικού τραγουδιού για δύο χρόνια.
Οι διακρίσεις του στη Μεγάλη Βρετανία περιλαμβάνουν πρώτα βραβεία στους διαγωνισμούς Ian Watt, Peter Lindsay Miller, καθώς και το RSAMD Bach Prize. Επίσης, εκπροσώπησε μετά από διαγωνισμό την Ακαδημία της Σκωτίας στον Beethoven Intercollegiate Competition, στο Bluthner Centre του Λονδίνου.
Συνεργάζεται τακτικά με νέους συνθέτες, έχουν αφιερωθεί σ' αυτόν έργα και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες πρώτες εκτελέσεις, τόσο για σόλο πιάνο όσο και σε σύνολα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
 
ANOIKSI-PLIKTRWN.jpgIWSIFIDIS.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech