Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Πετυχημένος καθαρισμός μέσα από την πρωτοβουλία ''Let's do it World''

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 26 Απριλίου 2015, δράσεις μέσα από την πρωτοβουλία ''Let's do it World'', που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα, με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.
 
tk-leikwn 11
 
Φέτος, για τέταρτη φορά, φιλοξενήθηκε στη χώρα μας η συγκεκριμένη εκστρατεία, που «υιοθετήθηκε» στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής «Ώρα για Δράση» και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός ήταν μέσα σε μία ημέρα να γίνει συντονισμός εθελοντικών δράσεων καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε ολόκληρη την Ελλάδα. 
 
poulop-paralia
 
Στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας συμμετείχαν πολλοί φορείς στις δράσεις του ''Let's do it World'', αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθητοποίηση των κατοίκων σχετικά με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον. Μεγάλοι και μικροί, σε πολλές Τοπικές Κοινότητες του Δήμου και στην Καλαμάτα, προέβησαν σε οργανωμένους καθαρισμούς περιοχών.
 
tentaa 1
 
Ο Δήμος Καλαμάτας προσέφερε οργανωτική υποστήριξη της εκστρατείας, ενώ παρείχε τα αναγκαία υλικά και μέσα, όπως σακούλες απορριμμάτων, γάντια μιας χρήσης και εργαλεία καθαρισμού, καθώς και τα αναγκαία οχήματα για την αποκομιδή των απορριμμάτων που συνέλεξαν οι εθελοντές.
  
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech