Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Ξεκινά η 4η Ανθοκομική Έκθεση το Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 ανοίγει τις πύλες της για 4η φορά η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και θα διαρκέσει έως τις 24 του μήνα αυτού, ημέρα Κυριακή. 
H 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, να δουν από κοντά μηχανήματα και εργαλεία κήπου, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης, θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά.
 
afisa
 
Για την καλύτερη προετοιμασία και διεξαγωγή της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος έδωσε οδηγίες και κατευθύνσεις σχετικά με θέματα καθαριότητας, εργασιών συντήρησης του πρασίνου και των υποδομών του Πάρκου, ευπρεπισμού των χώρων και των βαγονιών κ.ά.
 
susk 2
  
anth 13
 
 
«ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ – ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ»
 
Σημειώνεται πως η Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Καλαμάτας, συμμετέχει με παράλληλη δράση, που έχει θέμα: «Ιδιωτικές συλλογές – Νοσταλγία». Η δράση αυτή θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και την Κυριακή 17 του μήνα, στο νότιο χώρο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.
Θα παρουσιασθούν ιδιωτικές συλλογές με αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν με μεράκι, αγάπη και πάθος. 
 
antik
 
Οι ενδιαφερόμενοι συλλέκτες, που έχουν στην κατοχή τους συλλογές αντικειμένων όπως παλιές φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνα, νομίσματα, κόμικς, φωτογραφικά άλμπουμ κι άλλα μικροαντικείμενα και υλικά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Παπατσώνη 4, τηλ. 27213 60856, ώρες 9.00 – 13.00, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση, μέχρι την Τρίτη 12 Μαΐου. Την αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ.
 
afisa.jpganthokomiki_mousiko_synolo.JPGanth_10.JPGanth_13.JPGgf_1.JPGsusk_1.JPGsusk_2.JPGsusk_3.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech