Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Relic με τον Ευριπίδη Λασκαρίδη απόψε 23/7/2015 στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Απόψε, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στις 22.00, ο Ευριπίδης Λασκαρίδης θα παρουσιάσει την παράσταση Relic, στο Mέγαρο Χορού Καλαμάτας – Στούντιο, στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.

Ο Ευριπίδης Λασκαρίδης είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και περφόρμερ με μεγάλη πορεία, που περιλαμβάνει διακρίσεις, βραβεύσεις και διεθνείς περιοδείες. Στις θεατρικές του αναζητήσεις κυριαρχούν η γελοιότητα και η μεταμόρφωση. Εμβαθύνοντας σε αυτές, παρουσιάζει το Relic, μια περφόρμανς πάνω στο παράδοξο και το ακατανόητο της πραγματικότητας. Relic: απολίθωμα, κάτι που έμεινε βαθιά στη μνήμη και ίσως μια μέρα ξεπλυθεί, κάτι μακρινό κι απροσδιόριστο που θυμίζει αυτό που ήταν κάποτε μια μακρινή ανάμνηση προσώπων, αισθημάτων και αισθήσεων στο βάθος μιας απόλυτα ακατανόητης πραγματικότητας. Relic: αυτό που θ' απομείνει κάποτε από την αγάπη, την τρυφερότητα, την ανθρωπιά. Relic: ένα παράδοξο ταξίδι μεταμορφώσεων από το γελοίο στο σπαρακτικό.
Το 2015 η παράσταση Relic επελέγη από το δίκτυο Aerowaves και παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ του δικτύου Spring Forward. Μέσα στο 2015 η παράσταση θα περιοδεύσει σε σημαντικά θέατρα και φεστιβάλ του εξωτερικού.

Relic_Euripides_Laskaridis__Miltos_Athanasiou_4_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech