Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Με τη Λίντα Καπετανέα η τελευταία παράσταση του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Κλείνει αύριο, Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, η αυλαία του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, στις 22.00, με τη Λίντα Καπετανέα, που θα παρουσιάσει την παράσταση RootlessRoot, W Memorabilia (Phaedra's Laboratory). Η παράσταση θα δοθεί στην κεντρική αίθουσα του Mεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Η Λίντα Καπετανέα έχει στενούς δεσμούς με την Καλαμάτα, ενώ κατάγεται από τη Σαϊδόνα. Με τη RootlessRoot, την ομάδα που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Γιόζεφ Φρούτσεκ, έχουν παρουσιάσει επτά παραγωγές σε συνεργασία με σημαντικούς ευρωπαϊκούς φορείς, έχουν περιοδεύσει σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει σημαντικά καλλιτεχνικά βραβεία και διακρίσεις. Έχουν, επίσης, εφεύρει μια πρωτότυπη εκπαιδευτική μέθοδο, το Fighting Monkey.

Το σόλο W Memorabilia (Phaedra's Laboratory) είναι μια σπουδή στη γυναικεία φύση. Μέσα στο εργαστήριό της, η Φαίδρα απεργάζεται το τραγικό της τέλος. Σαν γλύπτρια κατασκευάζει τον πόθο της, τη θηλυκότητά της, τον πόνο, την αγωνία και τελικά το θάνατο. Η Φαίδρα των RootlessRoot δεν φοβάται να δημιουργήσει ούτε τη μουσική πάνω σε ένα τεράστιο έγχορδο, μέρος του σκηνικού, ούτε την τεράστια ζωγραφιά ενός θηλυκού συμβόλου που τελικά θα την καταπιεί.

3b_W_Memorabilia_L.Kapetanea-__Rootlessroot_Mike_Rafail_Medium.jpglinta_dimarxos_Medium.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech