Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Ο Κωστής Μαραβέγιας μάγεψε το κοινό και στην Καλαμάτα

Ο Δήμος Καλαμάτας παρουσίασε, χθες Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς μουσικούς δημιουργούς της γενιάς του, τον Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas Ilegal). Μαζί του έπαιξαν οι μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας, ηλεκτρική κιθάρα/μπάσο, Άγγελος Αγγελίδης, ηλεκτρική κιθάρα, Jim Σταρίδας, τρομπόνι, Κρίτων Μπελλώνιας, τύμπανα και Κωνσταντίνος Μάνος, κοντραμπάσο.

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, ο Κωστής Μαραβέγιας προσέφερε ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη, ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι, μία γιορτή σαν αυτές που προσφέρει με κάθε ευκαιρία μόλις βρεθεί στη σκηνή ενώπιον των ακροατών του, από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή της συναυλίας.
Ο Κωστής Μαραβέγιας συναντήθηκε με το Δήμαρχο και επαίνεσε το Δήμο, τονίζοντας πως η Καλαμάτα είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που δεν είναι γεμάτη αφίσες και γκραφίτι.

maravegias-kastro_1.JPGmaravegias-kastro_2.JPGmaravegias-kastro_3.JPGmaravegias-kastro_4.JPGmaravegias-kastro_5.JPGmaravegias-kastro_6.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech