Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Ρεσιτάλ πιάνου με την Αλεξία Μουζά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας διοργανώνουν και φέτος τον κύκλο «Άνοιξη των Πλήκτρων», που είναι μια σειρά πιανιστικών ρεσιτάλ.

Όλος ο κύκλος φέτος πραγματοποιείται με την ευγενική και σημαντική χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια και με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολών της «Φάρις» και χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Καλαμάτας.
Φέτος φιλοξενούνται οκτώ σημαντικοί σολίστ, που βρίσκονται ήδη σε επαγγελματική μουσική δραστηριότητα ή ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε ακαδημίες υψηλού κύρους.
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στις 21.00 (ακριβώς!), στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, θα δώσει συναυλία η πολυβραβευμένη πιανίστα Αλεξία Μουζά.
Είναι «πιανίστα με καταπληκτική ενέργεια, καθαρότητα και ακρίβεια», σύμφωνα με κριτικές και έχει αποσπάσει πολλά διεθνή βραβεία, με πρόσφατη σημαντική διάκριση στον σημαντικότερο παγκοσμίως διαγωνισμό πιάνου "Frederic Chopin", που διεξάγεται κάθε 5 χρόνια στην Βαρσοβία, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα.
Είναι η τρίτη φορά που φιλοξενείται η Αλεξία Μουζά στην Καλαμάτα, όπου κάθε εμφάνισή της προκαλεί έντονες συγκινήσεις και θαυμασμό.

mouza-aleksia-pianista-Medium.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech