Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Συνεχίζονται με επιτυχία οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του δήμου

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 21.00 στην Προκυμαία του λιμανιού θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Les Au Revoir Jetty στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού.

Οι Les Au Revoir με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς και bossa nova ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Εκδηλώσεις στις Τοπικές Κοινότητες

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο της Τοπικής Κοινότητας Σπερχογείας η «Γιορτή ρυζιού», που κάθε χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές. Η βραδιά περιλαμβάνει, παραδοσιακό γλέντι, κεράσματα εδεσμάτων με πρώτη ύλη το ρύζι (ποικιλία Καρολίνα), που παράγεται αποκλειστικά στη Σπερχογεία, μουσική και παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο Γυναικών Σπερχογείας «η Αγία Κυριακή».

Επίσης, την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ώρα 21.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της ∆ηµοτικής Φιλαρµονικής Καλαµάτας, με τίτλο: «Λιθιές και κύµατα χέρι - χέρι...» στην Τοπική Κοινότητα Αλαγονίας.

Το Σάββατο, 30 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Γιορτή Κρασιού στην Τοπική Κοινότητα Λαδά, στον Ταΰγετο, και πανηγύρι στην Πολιανή, με παραδοσιακό γλέντι, χορούς και κεράσματα.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech