Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εντυπωσίασε το κοινό ο Γιάννης Κότσιρας!

Κατάμεστο ήταν χθες βράδυ το Αμφιθέατρο του Κάστρου από επισκέπτες και κατοίκους της Καλαμάτας, που δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καταξιωμένο στο ελληνικό μουσικό στερέωμα Γιάννη Κότσιρα.

Με τη μοναδική φωνή του και την έντονη αλληλεπίδρασή του με το  κοινό, δεν επέτρεψε στους θεατές - ακροατές να πλήξουν ούτε για λίγο. Η πλειονότητα του κοινού συνόδευε τον καλλιτέχνη στα τραγούδια που έχει ανά τα χρόνια εκτελέσει και τον αποζημίωνε με το πιο θερμό χειροκρότημα.

Τα τραγούδια από το καινούριο του CD με τον τίτλο «Μουσικό Κουτί», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, δικαιολογώντας τις πολύ μεγάλες πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Το Γιάννη Κότσιρα πλαισίωνε ο τραγουδοποιός κι εκτελεστής Στάθης Δρογώσης, που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει, με το παραπάνω, το ελληνικό κοινό, με τα μοναδικά του τραγούδια και τις πολύ ιδιαίτερες εκτελέσεις τους.

Ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο καλλιτεχνών είχε ως αποτέλεσμα μία υπέροχη συναυλία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, όμορφες ενορχηστρώσεις και έντονη επικοινωνία με το κοινό, που ικανοποίησαν όπως φάνηκε την πλειονότητα όσων παρευρέθησαν.

Μαζί τους ήταν οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης – ενορχήστρωση - πιάνο - πλήκτρα, Γρηγόρης Σιντρίδης - τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο, Κώστας Μιχαλός – κιθάρα, Βαγγέλης Μαχαίρας - μπουζούκι - λαϊκά έγχορδα.

Την επιμέλεια του ήχου είχαν ο Λάμπρος Μπούνας, ο Άρης Κουντούρης και ο Στρατής Καραδημητράκης, ενώ το φωτισμό φρόντισε ο Γιώργος Τέλλος.

Τη διοργάνωση της συναυλίας είχαν αναλάβει ο Δήμος και η Κ.Ε. «Φάρις».

kotsiras-dimarxos_Medium.jpgkotsiras-drogosis.JPGkotsiras-drogosis_1.JPGkotsiras-drogosis_2.JPGkotsiras-drogosis_3.JPGkotsiras-drogosis_4.JPGkotsiras-drogosis_5.JPGkotsiras-drogosis_6.JPGkotsiras-drogosis_7.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech