Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η «Λυσιστράτη» από την Πειραματική Σκηνή

Την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» παρουσιάζει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Πασσάκου, η μουσική του Χρήστου Λεοντή και τα σκηνικά - κοστούμια της Κατερίνας Μηλιαρέση.

Πρόκειται για μια παράσταση που αγάπησαν όλοι όσοι την είδαν και ενθουσίασε όλο το θεατρόφιλο κοινό, όπου κι αν παρουσιάστηκε. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που επαναλαμβάνεται για να τη δουν όσοι δεν μπόρεσαν.

Ο Αριστοφανικός λόγος, οι χαρούμενες χορογραφίες, η υπέροχη μουσική του Χρήστου Λεοντή, τα χρώματα των κουστουμιών, το παίξιμο των νέων ηθοποιών, μαζί με την καυστική και επίκαιρη σάτιρα του θεατρικού κειμένου, χαρίζουν στο θεατή μιάμιση ώρα γέλιου μέχρι δακρύων, αλλά και προβληματισμό στη σκέψη του.

Είναι ένα έργο αντιπολεμικό, διαχρονικό και βαθιά πολιτικό, που σατιρίζει τη σήψη και την ανικανότητα της εξουσίας να δημιουργήσει μια κοινωνία δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και αλληλεγγύης.

Παίρνουν μέρος περίπου 40 ηθοποιοί.

Το εισιτήριο είναι 10 ευρώ και το μειωμένο 7 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

afisa-kommeni.JPGafisa.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech