Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πολλές συναυλίες από το Δημοτικό Ωδείο

Πολλές συναυλίες έχει προγραμματίσει το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κατά το προσεχές διάστημα κι όλες έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά από 4 εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν κατά την περίοδο 18-24 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της εβδομάδας «Η δική μας Κάλλας», ακολουθούν οι εξής εκδηλώσεις, με κορυφαία την παρουσία στην Καλαμάτα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η οποία θα δώσει και συναυλία:

  •  Συναυλία με αφορμή τα 70 χρόνια από τη γέννηση του συνθέτη Χρήστου Μεντή με τη Θεοδώρα Μπάκα, τραγούδι - Βίκη Βασιλειάδη, φλάουτο - Σπύρο Φαρούγγια, τρομπόνι - Sedef Ercetin, τσέλο - Μαρία Παπαπετροπούλου, πιάνο σε έργα έξι Ελλήνων συνθετών που έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας (Μεντής - Κουρουπός, Γυφτάκης, Ξανθούλης, Τσότρας - Αλεξιάδης) αύριο Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 21.00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.

synaulia small

  •  Συναυλία προς τιμήν του παλαιού καθηγητή κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας Θόδωρου Παναγόπουλου (πρώτη συνεργασία του το 1986) με δικά του έργα, τα οποία ερμηνεύουν σπουδαστές του Ωδείου όλων των τάξεων κιθάρας (των καθηγητών Καραχάλιου, Παναγόπουλου, Κουφουδάκη και Χόχωλη) την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 19.00, στην Αίθουσα Συναυλιών του Ωδείου.
  •  Συμμετοχή του Ωδείου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, με τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Παιδική Χορωδία σε διεύθυνση Ιβάν Μάτζαρη, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 19.00.

20121217 dendro 6

  •  Συμμετοχή του Ωδείου με το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που οργανώνει η χορωδία «Αρμονία» την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
  •  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ωδείου με τη Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μικρή Ορχήστρα, τις Χορωδίες του Ωδείου, που θα διευθύνει ο Ιβάν Μάτζαρης στο Πνευματικό Κέντρο, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου (δύο παραστάσεις, 19.00 & 21.00).

wdeio

  •  Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των τάξεων Μουσικής Προπαιδείας (οργάνωση Λένα Αγγελέτου) στο Πνευματικό Κέντρο, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 18.00.

propaideia

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  •   Τριήμερο παρουσίας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στην Καλαμάτα για σεμινάρια που θα δώσουν σε σπουδαστές της Καλαμάτας οι κορυφαίοι μουσικοί της (7-8-9 Ιανουαρίου 2014) και συναυλία της ΚΟΑ στις 9 Ιανουαρίου 2014.

koa

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech