Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Στην Αρτεμισία, στις 29 Δεκεμβρίου, παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά

Μια παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά θα διοργανώσει ο Δήμος Καλαμάτας στην πλατεία της Αρτεμισίας, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί. Σε αυτήν, όλοι οι παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων της περιοχής θα μπορούν να εκθέσουν και να πωλήσουν τα ποιοτικά αγροδιατροφικά και άλλα προϊόντα που παράγουν.

Σκοπός του Δήμου Καλαμάτας είναι, με την ευκαιρία διοργανώσεως αυτής της αγοράς, να έρθουν επισκέπτες στον Ταΰγετο, να τονωθεί η τοπική οικονομία, να γίνει γνωστή η ομορφιά των ορεινών χωριών και το χειμώνα, αλλά και να μεταδοθεί το γιορτινό μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επισημαίνεται πως αυτή η Χριστουγεννιάτικη αγορά και άλλες εκδηλώσεις θα διοργανώνονται στο μέλλον εναλλάξ σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα των χωριών του Ταϋγέτου.

Για την καλύτερη διοργάνωση της αγοράς αυτής φέτος, αποφασίσθηκε – στο πλαίσιο σύσκεψης υπό την προεδρία του Δημάρχου – η δημιουργία επιτροπής από τους Προέδρους των χωριών του Ταϋγέτου, με συντονίστρια την Πρόεδρο του ΤΣ Αρτεμισίας Γεωργία Βασιλάκη (τηλ. 6972 928393).

Σημειώνεται πως ο Δήμος Καλαμάτας θα συμβάλει με οχήματα που διαθέτει στη μεταφορά όσων κατοίκων Καλαμάτας επιθυμούν να μεταβούν στην Αρτεμισία για να ψωνίσουν από αυτήν την εορταστική αγορά. Συνεννοήσεις για κράτηση θέσεων είναι δυνατόν να γίνουν στο τηλ. 27213 60722, αρμόδια Μαρία Χάσκου.

Επισημαίνεται πως την ημέρα κατά την οποία θα διοργανωθεί αυτή η Χριστουγεννιάτικη αγορά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα στην Αρτεμισία, ενώ η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας θα προσφέρει γλυκίσματα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech