Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου και στο Αριοχώρι

Χθες, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 19.00, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τοπική Κοινότητα Αριοχωρίου του Δήμου Καλαμάτας. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τη Δημοτική Φιλαρμονική και από χορωδία μαθητών από τον Άρι.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε ευχές για δημιουργικό, ευτυχισμένο και χωρίς  προβλήματα 2014. Επίσης, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και προέτρεψε τους πολίτες να δώσουν από το περίσσευμά τους στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη, αλλά και να ενισχύσουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, οι οποίες επιτελούν λειτούργημα.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά με φροντίδα των γονέων και κηδεμόνων του χωριού, βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό αφότου φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ προσφέρθηκαν σε όλους γλυκά και εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Αριοχωρίου. Σημειώνεται πως για τα παιδιά είχε στηθεί παιδότοπος με φουσκωτά όργανα.  

anamma_dentrou_arioxori.JPGanamma_dentrou_arioxori_.JPGanamma_dentrou_arioxori_1.JPGanamma_dentrou_arioxori_2.JPGanamma_dentrou_arioxori_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech