Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Τρέχω…. για το Καλαματιανό Καρναβάλι

Σε 51 ημέρες αρχίζει το Καλαματιανό Καρναβάλι και οι προσδοκίες όλων μετά την περυσινή τεράστια απήχηση είναι αυξημένες. Η Καρναβαλική Επιτροπή ετοιμάζει αύριο, Σάββατο 28/12 , την πρώτη προ-καρναβαλική εκδήλωση.

Το πάρτι θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Όθωνος. Εκεί, ακόμη κι αυτοί που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή θα μπορούν να υπογράψουν την αίτηση και να συμμετάσχουν σε ένα μικρό αγώνα δρόμου, που θα αρχίσει στις 14.00 και ακολουθώντας τη διαδρομή Αριστομένους – Φραντζή – Σιδηροδρομικού Σταθμού θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.

Θα ακολουθήσει μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με πολλή μουσική, χορό και άλλα δρώμενα. Θα μοιραστούν έντυπα με το πρόγραμμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού στους επισκέπτες της πόλης, ως πρόσκληση στο μεγάλο γεγονός. Θα προσφερθούν γλυκά, ροφήματα και αναψυκτικά, ενώ ένα τεράστιο κέικ - που θα… συζητηθεί - θα μοιραστεί στη συνέχεια στους θεατές.

Σημειώνεται ότι τόσο στην αφετηρία όσο και στον τερματισμό θα υπάρχουν «κουμπαράδες», όπου όσοι θέλουν θα μπορούν να συνεισφέρουν υπέρ των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Καλαμάτας. Η Καρναβαλική Επιτροπή περιμένει όλους σε αυτή την πρώτη γιορτή, για να διαφημισθεί το Καλαματιανό Καρναβάλι, που συζητιέται πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα και να υπενθυμισθεί ότι από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου, της Αποκριάς η στράτα… πάει Καλαμάτα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech