Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Στην Αρτεμισία παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά με πολύν κόσμο

Μια παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας στην πλατεία της Αρτεμισίας την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, το πρωί, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου.

kosmos 2 

Πολλοί παραγωγοί αγροτικών προϊόντων της περιοχής εξέθεσαν και πούλησαν τα ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα που παράγουν, αλλά και είδη χειροτεχνίας, ενώ προσέφεραν κεράσματα στο κοινό.

proi-parag proi-parag 1

proi-parag 4 proi-parag 6

Σκοπός του Δήμου Καλαμάτας ήταν, με την ευκαιρία διοργανώσεως αυτής της αγοράς, να έρθουν επισκέπτες στον Ταΰγετο, να τονωθεί η τοπική οικονομία, να γίνει γνωστή η ομορφιά των ορεινών χωριών και το χειμώνα, αλλά και να μεταδοθεί το γιορτινό μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Φιλαρμονική παρουσίασε στην Αρτεμισία μουσικό πρόγραμμα με μελωδίες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

filarmoniki

Ο Δήμαρχος – σε σύντομο χαιρετισμό του – έδωσε ευχές για τον καινούργιο χρόνο, τονίζοντας πως εν μέσω κρίσης πρέπει να έχουμε ενότητα. Επίσης, συνεχάρη όλους τους παραγωγούς για τη συμμετοχή τους με ποιοτικά προϊόντα και γνωστοποίησε πως αυτή η Χριστουγεννιάτικη αγορά και άλλες εκδηλώσεις θα διοργανώνονται στο μέλλον εναλλάξ σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα των χωριών του Ταϋγέτου.

dimarxos 1

Για τη μετακίνηση όσων ήθελαν να ψωνίσουν στην αγορά που διοργανώθηκε στην Αρτεμισία, ο Δήμος διέθεσε λεωφορεία που ξεκίνησαν από την Καλαμάτα, το πρωί της Κυριακής.

vasilaki-dimarxos048 Medium

Σημειώνεται πως για την καλύτερη διοργάνωση της αγοράς αυτής – κατόπιν συσκέψεως υπό την προεδρία του Δημάρχου – συνεστήθη επιτροπή από τους Προέδρους των χωριών του Ταϋγέτου, με συντονίστρια την Πρόεδρο του ΤΣ Αρτεμισίας Γεωργία Βασιλάκη.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech