Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η Κ.Ε. «Φάρις» έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της Βασιλόπιτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΦΑΡΙΣ, στο φουαγιέ του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, του Προέδρου της ΦΑΡΙΣ Νίκου Μπασακίδη, Αντιδημάρχων του Δήμου Καλαμάτας, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στελεχών και όλου του προσωπικού της ΦΑΡΙΣ, καθώς και εκπροσώπων πλήθους Φορέων & Συλλόγων της Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος, στο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους και μίλησε για τη δυναμική πολιτική της Δημοτικής Αρχής στα θέματα του πολιτισμού, για τη σημαντική υποψηφιότητα της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, για την ονομασία της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕΚ ως θεάτρου Βασίλη Φωτόπουλου και της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου ως αμφιθεάτρου Νικολάου Πολίτη και για την απόφαση ανακήρυξης της Βίκυς Μαραγκοπούλου ως επίτιμης δημότη Καλαμάτας. Ο Π. Νίκας κάλεσε τους εργαζομένους να είναι αισιόδοξοι και να εργάζονται σκληρά για έναν ισχυρό Δήμο και να συστρατευθούν όλοι προκειμένου να επιτευχθεί η ανακήρυξη της Καλαμάτας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Τέλος, προανήγγειλε εργασίες αποκατάστασης από το Δήμο στα παραδοσιακά κτήρια που στεγάζουν τις Καλλιτεχνικές Σχολές της ΦΑΡΙΣ.

Ο Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ μίλησε για το θετικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, για τις ποικίλες πολιτιστικές δράσεις της ΦΑΡΙΣ που τόνωσαν την πόλη, για το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο, υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, που παράγεται στις Σχολές της ΦΑΡΙΣ, για τις θεατρικές παραγωγές, αλλά και για το κοινωνικό έργο που επιτελείται από την Επιχείρηση. Ευχήθηκε, δε, αυτά τα καλά αποτελέσματα να είναι η ασπίδα προστασίας για την Κοινωφελή Επιχείρηση, στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.  

Οι φετινοί τυχεροί της Βασιλόπιτας ήταν οι υπάλληλοι της ΦΑΡΙΣ Νίκος Φύσκιλης, Νίκος Γιαννόπουλος και Κώστας Βαρελόπουλος.

Από τους προσκεκλημένους ο τυχερός ήταν ο 7χρονος Ανδρέας, γιος της Θώμης Σταμούλη, δασκάλας της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας. 

pita-faris.JPGpita-faris_1.JPGpita-faris_2.JPGpita-faris_3.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech