Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συμπόσιο με έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αξιοποίηση των απορριμμάτων

Συμπόσιο με θέμα: «Αειφόρες Κοινότητες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη» θα διεξαχθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, στις 25 Φεβρουαρίου 2014.

Το συμπόσιο αυτό συναρτάται με το Κοινοτικό Έργο RΕ-SEEties, το οποίο στοχεύει στην υποστήριξη των Δήμων στη διαμόρφωση της πολιτικής και το στρατηγικό σχεδιασμό, όσον αφορά στους τομείς της εξοικονόμησης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της αξιοποίησης των απορριμμάτων. Το Έργο, στο οποίο συμμετέχουν Δήμοι και ενεργειακά κέντρα από 8 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επεξεργάζεται δύο βασικά θέματα: την ενέργεια και τα απορρίμματα, με ένα ολοκληρωμένο τρόπο. Υπογραμμίζει τις προκλήσεις της ενεργειακής κατανάλωσης και της παραγωγής απορριμμάτων, τις αλληλεπιδράσεις τους και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτές.

Το έργο εστιάζει στην πλευρά της ζήτησης και διερευνά τους τρόπους με τους οποίους θα αλλάξουν τα καταναλωτικά πρότυπα και πώς μέτρα πολιτικής μπορούν να υποστηρίξουν αλλαγές στη ζήτηση, με πιλότους τις πόλεις που εφαρμόζουν καινοτόμους λύσεις, εργαλεία και κίνητρα.

Παρατίθεται το πρόγραμμα, όπως αυτό έχει μέχρι τώρα διαμορφωθεί καθώς και το έντυπο εγγραφής στο συμπόσιο.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech