Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για δράση προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής

Δράση προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και το Νοσοκομείο Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Για την εφαρμογή της δράσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν, σε μία επίσκεψη, σε προληπτικό οδοντιατρικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο. Ο «Ιπποκράτης» στελεχώνεται από εθελοντές οδοντιάτρους και ιατρούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων, καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Συλλόγου. Σε προληπτικό οδοντιατρικό / ιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά, τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς / κηδεμόνες / εκπαιδευτικούς κι έχουν μαζί τους υπογεγραμμένη σχετική υπεύθυνη δήλωση.

ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στην Καλαμάτα, αυτή η δράση προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής προγραμματίζεται να διεξαχθεί από τις 22 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου. Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» θα σταθμεύσει στo προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας (Βασ. Γεωργίου & Aκρίτα), με ωράριο λειτουργίας 8.30 – 16.30.

Επισημαίνεται ότι πολίτες της Καλαμάτας έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για ραντεβού, προκειμένου να εξετασθούν τα παιδιά τους. Ήδη έχουν ορισθεί 94 ραντεβού και υπάρχει δυνατότητα για άλλα 11. Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού: 27213 61833, ώρες: 9.00-14.00, Διεύθυνση Πρόνοιας Δήμου Καλαμάτας, γραφείο 858, ισόγειο Διοικητηρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech