Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κέφι και κόσμος στην έναρξη του Καλαματιανού Καρναβαλιού!

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, γύρω στις 19.30, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2014 στο Ιστορικό Κέντρο. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την πλατεία 23ης Μαρτίου και συμμετείχαν σε μια κεφάτη γιορτή, που έβαλε τα θεμέλια για τη συνέχιση με ενθουσιασμό των εκδηλώσεων του 2ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

enarksi 126

Η Πριγκήπισσα Ιζαμπώ με τους ακολούθους της, πλαισιωμένους από την Καρναβαλική Επιτροπή, έφθασαν στην πλατεία με πομπή και κατέληξαν στην εξέδρα, όπου ο Δήμαρχος κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων.

enarksi 66

Στο χαιρετισμό του, ο Π. Νίκας τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στο Καλαματιανό Καρναβάλι, που γίνεται πλέον θεσμός. Επίσης, προέτρεψε τους νέους να διασκεδάσουν και να έχουν αισιοδοξία, έτσι ώστε να «παρασύρουν» και τους μεγαλύτερους, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.  

Τη σκυτάλη πήρε ο κεντρικός παρουσιαστής της τελετής έναρξης, Νίκος Μουρατίδης, με συμπαρουσιαστές το Γιώργο Κρυπάρο και την Άστρη Μαυρέα. Η βραδιά κύλησε με πολλή μουσική, παιχνίδια και χορό.

enarksi 76

Τα πληρώματα παρέλαβαν τα λάβαρά τους, συστήθηκαν στο κοινό και κάποια από αυτά συμμετείχαν στο πρώτο quiz των «Μυστικών της Πριγκήπισσας Ιζαμπώ». Η πρώτη δοκιμασία ήταν να χορέψουν όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ακρίβεια βάσει χορογραφίας που έβλεπαν σε οθόνη.

Παράλληλα με τα παιχνίδια, χόρεψαν τα μέλη Σχολών Χορού της Καλαμάτας, ενώ η εορταστική εκδήλωση έκλεισε υπό τους ήχους κουβανέζικης μπάντας.

enarksi 173

Η επόμενη εκδήλωση του 2ου Καλαματιανού Καρναβαλιού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00, στα δρομάκια του Ιστορικού Κέντρου, όπου θα πραγματοποιηθεί Μαντολινάτα - Συναυλία με τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech