Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Καλαματιανό Καρναβάλι: τα «Μυστικά της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ» συνεχίζονται

Χθες, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 πραγματοποιήθηκε το 2ο Quiz για τα «Μυστικά της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ», στο πλαίσιο του Καλαματιανού Καρναβαλιού. Κάθε πλήρωμα έπρεπε να συμμετέχει με 5 μέλη του, που θα φορούσαν τις στολές τους. Οι ερωτήσεις για το Quiz δυσκόλεψαν τα πληρώματα, αφού ενδεικτικά στις 17.35 το πρώτο πλήρωμα έφτασε στο 3ο σημείο, ενώ συνήθως η διαδικασία είναι ταχύτερη. Το 4ο και τελευταίο σημείο ήταν το Δημοτικό Κολυμβητήριο, που κατακλύσθηκε από πλήθος καρναβαλιστών, οι οποίοι με τον ενθουσιασμό τους και το κέφι τους έδιναν στο παιχνίδι ξεχωριστή, γιορτινή νότα.  

Τα μέλη του πληρώματος «Νυφίτσες» απάντησαν γρηγορότερα από τους υπολοίπους στα ερωτήματα του Quiz και έφτασαν πρώτοι στο τελικό σημείο. Οι νικητές, όμως, κρίθηκαν από τον αγώνα κωπηλασίας και έτσι το  πλήρωμα το οποίο βγήκε νικητής στο 2ο Quiz ήταν η ομάδα με την ονομασία «The ΣΚΙΑΧΤΡΑslans».

Ανακεφαλαιώνοντας, οι νικητές των πρώτων δοκιμασιών του παιχνιδιού «Μυστικά της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ» είναι οι εξής

1) Σάββατο 15 Φεβρουαρίου - Τελετή έναρξης:1ο Quiz - Νικητήριο πλήρωμα: «Τα κάνανε σαλάτα»

2) Κυριακή 16 Φεβρουαρίου: 1η Φάση Πλατείας - Νικητήριο πλήρωμα: «Εκτός εποχής»

3)Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου: 2ο Quiz - Νικητήριο πλήρωμα: «The ΣΚΙΑΧΤΡΑslans».

Και η αγωνία κορυφώνεται!!!

Αύριο, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00, 6 μέλη κάθε συμμετέχοντος πληρώματος με τις στολές τους θα παραλάβουν το 2ο Πακέτο Θεμάτων Σακούλας. Το 1ο Πακέτο Θεμάτων Σακούλας τους παραδόθηκε χθες μέσω διαδικτύου. Σκοπός της δοκιμασίας ήταν να προλάβουν δύο μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής που ταξίδευαν για Αθήνα και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους. Το σημείο συναντήσεως ήταν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, που κατακλύσθηκε από μέλη πληρωμάτων.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech