Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Καρναβάλι: σασπένς και μυστήριο στα «Μυστικά της Πριγκήπισσας Ιζαμπώ»

Χθες, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, τα μέλη των πληρωμάτων του 2ου Καλαματιανού Καρναβαλιού με τις στολές τους συμμετείχαν στο 4ο quiz των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ». Τα θέματα αφορούσαν σε διάφορα γλυπτά της Καλαμάτας και οι καρναβαλιστές κατέληξαν στο βόρειο μέρος του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων. Εκεί, τους περίμεναν δοκιμασίες όπως αγώνας δρόμου μέχρι τα γήπεδα μπάσκετ (…δύσκολο με τις στολές κι ακόμη δυσκολότερο με την – ειδική για την περίσταση - στολή «τραινάκι»). Επίσης, χθες στις 19.45, μέλη των πληρωμάτων παρέλαβαν το 4ο Πακέτο Θεμάτων Σακούλας.

Είχε προηγηθεί η δεύτερη φάση πλατείας, στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, το πρωί της Κυριακής. Η διαγωνιστική διαδικασία περιελάμβανε τη μεγαλύτερη (τεχνητή…) περίμετρο κοιλιάς και την κατασκευή κάπας. Η μακρύτερη είχε μήκος 235 μέτρα και εκτεινόταν από τα αγάλματα μέχρι την οδό Φραντζή. Για την κατασκευή της χρειάσθηκαν 60 σεντόνια και ένα τόπι ύφασμα!

Αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00, τουλάχιστον 7 μέλη κάθε πληρώματος καλούνται να μετάσχουν στο 5ο quiz των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ». Στις 19.30, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί η Παράδοση και Βαθμολόγηση της Σακούλας και το ίδιο βράδυ στις 21.00, στο πάρτι της Καρναβαλικής Επιτροπής, θα ανακοινωθούν τα 3 νικητήρια πληρώματα όσον αφορά στα Θέματα Σακούλας.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech