Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Final four κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ: μια γιορτή του αθλητισμού στην Καλαμάτα

Το φίλαθλο κοινό της Καλαμάτας και της περιοχής της κάλεσαν σε μια γιορτή του αθλητισμού εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και του Δήμου, καθώς το Σάββατο 15 Μαρτίου και την Κυριακή 16 του μήνα θα διεξαχθούν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα οι αγώνες του final four για την κατάκτηση του κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ.

Οι αγώνες αυτοί προορίζονται κυρίως για το φίλαθλο κοινό της Καλαμάτας, δεδομένου ότι δεν έχουν διατεθεί εισιτήρια στις ομάδες που θα λάβουν μέρος, ούτε στους οργανωμένους οπαδούς τους. Μάλιστα, οι αγώνες έχουν χαρακτηρισθεί «ειδικής διαχείρισης», πράγμα που συνεπάγεται αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, σε τέτοιο βαθμό που δε θα γίνονται δεκτά μέσα στο γήπεδο κανενός είδους αντικείμενα που παραπέμπουν σε κάποια από τις συμμετέχουσες ομάδες. Επίσης, εάν κάποιος κατορθώσει να εισάγει τέτοιο αντικείμενο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας και το εμφανίσει σε κοινή θέα, θα αποβάλλεται, όπως τονίσθηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο.

final-four

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

Όπως ανέφερε ο Κώστας Βλάσσης, Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, τα εισιτήρια διατίθενται από το Κλειστό της Παραλίας και από το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (πρωί και απόγευμα). Σίγουρο είναι πως θα διατίθενται μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 14 Μαρτίου, ίσως και μέχρι το πρωί της επομένης. Βέβαιο είναι πως δε θα πωλούνται εισιτήρια στο γήπεδο.

Απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα, καθώς τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και κανείς δε θα μπορεί να μπει στο γήπεδο εφόσον η ταυτότητα που θα επιδείξει στην είσοδο δε θα συμφωνεί με τα στοιχεία που έχει δηλώσει. Διαπιστεύσεις θα έχουν οι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι αθλητές. Στους αγώνες αυτούς δε θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας.

Ο Γιάννης Αδαμόπουλος, Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, τόνισε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά και πως, πέραν της αστυνομικής δυνάμεως, θα υπάρχει ιδιωτική security αλλά και προσωπικό του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Κάλεσε, ακόμη, το φίλαθλο κοινό να προσέλθει αρκετή ώρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα διότι ο έλεγχος θα πάρει κάποιο χρόνο, ζήτησε από τους φιλάθλους υπομονή για τη διεκπεραίωση αυτής της διαδικασίας, ενώ τόνισε πως θα ελεγχθούν και οι αθλητές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

  • Σάββατο 15 Μαρτίου, ώρα 16.00: Ολυμπιακός – Π.Α.Ο.Κ.
  • Σάββατο 15 Μαρτίου, ώρα 19.15: Α.Ο. Κηφισιάς – Α.Ε.Κ.
  • Κυριακή 16 Μαρτίου, ώρα 19.30: Τελικός.

kupello

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τόσο ο Κώστας Βλάσσης, όσο και ο Χρήστος Δημητρακόπουλος (τοπικός υπεύθυνος της διοργάνωσης) απηύθυναν ευχαριστίες προς το Δήμο Καλαμάτας για τη συνδρομή του στη διοργάνωση του final four κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ, αλλά και γενικότερα για τη μέριμνά του αναφορικά με τους αθλητικούς χώρους. Ο κ. Βλάσσης επεσήμανε, μάλιστα, ότι οι παρεμβάσεις του Δήμου Καλαμάτας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας που έγιναν φέτος, δεν είχαν γίνει ποτέ από ανεγέρσεώς του (1979). Όπως ανέφερε, οι παράγοντες που συνετέλεσαν στην απόφαση της Ομοσπονδίας να διεξαχθούν εδώ οι αγώνες του finalfourείναι η αναβάθμιση του γηπέδου, η αγάπη της Καλαμάτας για το βόλεϊ και τα σημάδια αναβάθμισης του επιπέδου του αθλήματος όσον αφορά στα σωματεία.

Ο δε κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε «ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο» για να απολαύσει «πολύ όμορφο θέαμα», επισημαίνοντας ότι δε δίνεται η δυνατότητα τακτικά σε επαρχιακές πόλεις να φιλοξενήσουν τέτοιες διοργανώσεις.

f4.jpgf4_1.jpgf4_2.jpgf4_3.jpgfinal-four.JPGkupello.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech