Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας την Παρασκευή 4 Απριλίου

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας είναι μια εκπαιδευτική εκδήλωση, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους.

Το Φεστιβάλ είναι ανοικτό στην κοινωνία και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και επισκέπτες να λάβουν μέρος σε πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αντικείμενο την Πληροφορική και την Ψηφιακή Τεχνολογία.

Περιλαμβάνει εκθέσεις και παρουσιάσεις έργων ψηφιακής δημιουργίας από ομάδες μαθητών σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και εργαστήρια ρομποτικής για ομάδες μαθητών, ενώ πραγματοποιείται σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα.

DigiFest KALAMATA 2

Το φεστιβάλ της Καλαμάτας, με συμμετοχές από τη Μεσσηνία, τη Λακωνία και την Αγία Παρασκευή Αττικής, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 4 Απριλίου, από τις 08.30 έως τις 15.30, στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». Το φεστιβάλ διοργανώνουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το Γραφείο Σχολικής Συμβούλου Πληροφορικής Μεσσηνίας – Λακωνίας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Μεσσηνίας, τελεί δε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποστηρίζεται από το Δήμο Καλαμάτας και την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Στην ιστοσελίδα του τοπικού φεστιβάλ της Καλαμάτας μπορείτε να δείτε τις εκθέσεις των μαθητικών έργων, το πρόγραμμα, καθώς και άλλες λεπτομέρειες: http://www.digifest-kal.blogspot.gr/

DigiFest_KALAMATA_2.jpgmathitiko-festival.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech