Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εκδήλωση απόψε για το πρόγραμμα «Υδρία», σχετικά με τη διατροφή και τη διαβίωση

Το Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας (Ε.Ι.Υ.), σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) του Υπουργείου Υγείας, διεξάγει το έργο: «Υδρία: Πρόγραμμα και στοχευόμενη δράση για την υγεία και τη διατροφή του ελληνικού πληθυσμού: ανάπτυξη και εφαρμογή μεθοδολογίας και αποτύπωση».

Το πρόγραμμα «Υδρία» αποσκοπεί στην αποτύπωση της κατάστασης υγείας, των διατροφικών επιλογών και των συνηθειών διαβίωσης του πληθυσμού στην Ελλάδα, με στόχο τη συμβολή στη βελτίωση των πολιτικών προαγωγής και προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Στις 17 Ιουνίου 2013 ξεκίνησε η συλλογή δεδομένων, η οποία στηρίζεται στην εθελοντική συμμετοχή αντιπροσωπευτικού δείγματος 4.000 ατόμων από όλες τις περιφέρειες της χώρας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνουν ευρέως γνωστά το πρόγραμμα και οι στόχοι του, ώστε να ανταποκριθούν θετικά όσα άτομα προσκαλούνται να λάβουν μέρος.

Για το λόγο αυτό, διοργανώνεται ενημερωτική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη 8 Απριλίου 2014, στις 19.00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech