Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Έναρξη σήμερα για τους 22ους Διεθνείς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Καλαμάτας

Ξεκινούν σήμερα οι 22οι διεθνείς αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής “Kalamata’s Cup 2014”, με τη συμμετοχή αθλητριών από 20 χώρες, οι οποίες έχουν φθάσει στην Καλαμάτα από την Τετάρτη 30 Απριλίου και προπονούνταν καθημερινά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Το “Kalamata’s Cup” είναι πλέον θεσμός που αναδεικνύει το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αξίζει τη στήριξη και την αγάπη όλων.

alevrogianni  photos 1

Ταυτόχρονα, η σπουδαία αυτή διοργάνωση προβάλλει την Καλαμάτα αλλά και ολόκληρη τη Μεσσηνία σε όλα τα επίπεδα, αφού οι αθλήτριες και οι συνοδοί τους, φεύγοντας γίνονται πρέσβειρες της Μεσσηνίας, παίρνουν εικόνες από την απίστευτη ομορφιά της Καλαμάτας, της «αρχόντισσας του Μεσσηνιακού», των σημαντικών της αρχαιολογικών χώρων της αλλά, πάνω από όλα, μεταφέρουν τη ζεστασιά από τη φιλοξενία των κατοίκων της.

Οι αγώνες αυτοί, που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 4 Μαΐου, αποτελούν μεγάλο αθλητικό γεγονός, το οποίο αυξάνει την ελκυστικότητα της Καλαμάτας και τη διαφημίζει σ’ όλον τον κόσμο, ενώ συνιστά έναυσμα για τις νεότερες γενιές να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο Δήμαρχος, σε μήνυμά του, τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν την πόλη και την περιοχή μας ως προορισμό αθλητικού τουρισμού και τόπο διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

afisa 

ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Επισημαίνεται ότι στο “International Tournament Kalamata’s Cup 2014” θα συμμετάσχουν 42 αθλήτριες στο ατομικό γυναικών και 45 στο ατομικό νεανίδων, ενώ θα υπάρξουν και 5 συμμετοχές στα ομαδικά (ensemble) από τις κάτωθι χώρες:

1. Αυστραλία

2. Αυστρία

3. Αζερμπαϊτζάν

4. Λευκορωσία

5. Βέλγιο

6. Βουλγαρία

7. Καναδάς

8. Κύπρος

9. Τσεχία

10. Φινλανδία

11. Γεωργία

12. Ελλάδα

13. Ουγγαρία

14. Ισραήλ

15. Καζακστάν

16. Λεττονία

17. Ρουμανία

18. Σλοβενία

19. Η.Π.Α.

20. Ουζμπεκιστάν

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, τα βιογραφικά των Ελληνίδων αθλητριών καθώς και τα ονόματα όλων των αθλητριών που θα συμμετάσχουν.

Το “International Tournament Kalamata’s Cup 2014” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.), το Δήμο Καλαμάτας και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Παρατίθενται οι χαιρετισμοί των διοργανωτών.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές της διοργάνωσης για την πολύτιμη βοήθειά τους.

afisa.JPGalevrogianni_.jpgfiliou_.JPGphotos.jpgphotos_1.jpgphotos_2.jpgphotos_5.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech