Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πλούσιες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων

Είκοσι χρόνια μετά την ίδρυση του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Μεσσηνία, οι Σχολικές Δραστηριότητες εξακολουθούν – σε πείσμα των καιρών – να ανθίζουν. Τα Περιβαλλοντικά προγράμματα, μαζί με τα Πολιτιστικά και τα προγράμματα Αγωγής Υγείας προσφέρουν στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μιαν ανάσα ζωής και συμπληρώνουν τη συμβατική διδασκαλία.

Αφιερωμένη στις Σχολικές Δραστηριότητες είναι η αποψινή ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, μεταξύ 18.00 και 21.00. Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ.

Οι Γιορτές Μαθητικής Δημιουργίας 2014, που φέρουν το γενικό τίτλο «Με λογισμό και μ’ όνειρο», θα διαρκέσουν μέχρι τις 13 Μαΐου. Πέραν της αποψινής ημερίδας, περιλαμβάνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή 8 και 9 Μαΐου παρουσίαση προγραμμάτων στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και από την Τρίτη 6 του μήνα μέχρι την Τρίτη 13 Μαΐου παρουσίαση σχολικών θεατρικών παραστάσεων στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ. Το πρόγραμμα των «Θεατροδράσεων μπορείτε να δείτε εδώ.

afisa.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech