Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

8o Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: 11 - 13 Ιουλίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων

Από το 2009, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας έχει καταφέρει να λειτουργεί ως πυρήνας αλληλεγγύης, εθελοντισμού και δημιουργίας.  Πρόκειται για μία διεθνή διοργάνωση, με τη συμβολή του Δήμου Καλαμάτας, που ετοιμάζουν εθελοντές και φορείς της πόλης οι οποίοι συνδιαμορφώνουν ένα μη εμπορικό φεστιβάλ.
 
Φιλοσοφία του είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων και η προσφορά σε αυτούς χώρων, στους οποίους μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.
 
street-festival 16
 
Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 7.000 επισκέπτες, το Φεστιβάλ Δρόμου επιστρέφει για 8η χρονιά από τις 11 έως και τις 13 Ιουλίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
 
street-festival 2
 
Φέτος αναμένεται ένα μοναδικό φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο και περισσότερες από 10 παράλληλες δραστηριότητες για τρεις ημέρες, με τουλάχιστον 100 διεθνείς συμμετοχές εθελοντών, με πάνω από 70 εθελοντές από την υπόλοιπη Ελλάδα και με παράλληλη συμμετοχή 20 φορέων (συλλόγων, ομάδων, οργανώσεων) της Καλαμάτας.
 
street-festival 4 street-festival 14
 
Η οργανωτική επιτροπή του 8ου Φεστιβάλ Δρόμου προσκαλεί  καλλιτέχνες, μουσικούς, ηθοποιούς, αθλητές, συλλόγους, θεατρικές ομάδες, μουσικά συγκροτήματα και, γενικά, όποιον ενδιαφέρεται, να γίνει μέρος της δράσης και να προσθέσει το δικό του κομμάτι στο 8ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις δραστηριότητες ή να βοηθήσει στην οργάνωση του Φεστιβάλ, παρακαλείται να στείλει email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Παρατίθεται το μέχρι στιγμής γενικό πρόγραμμα για το φετινό Φεστιβάλ και περαιτέρω πληροφορίες. 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech