Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συναυλία των αριστούχων σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας

Την Κυριακή 11 Μαΐου και ώρα 19.00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη βράβευση και θα ακολουθήσει συναυλία των αριστούχων σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, με ελεύθερη είσοδο.

Κάθε χρόνο, τον Απρίλιο, διεξάγεται εσωτερικός διαγωνισμός σε όλα τα όργανα και απονέμονται στους διακρινόμενους μικρούς σολίστ έπαινοι και υποτροφίες για την επόμενη χρονιά.

Φέτος στους διαγωνισμούς είχαν γνωμοδοτική συμμετοχή στις επιτροπές σημαντικοί σολίστ και καθηγητές, προσκεκλημένοι του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, οι οποίοι βρέθηκαν στην Καλαμάτα συμμετέχοντας στη πιανιστική σειρά «Άνοιξη των Πλήκτρων» ή το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας, είτε διδάσκοντας σε Σεμινάρια που οργανώθηκαν.

Με βάση τα αποτελέσματα του εσωτερικού διαγωνισμού για έγχορδα, πνευστά, κρουστά, πιάνο και κιθάρα, την Κυριακή θα βραβευθούν με αναμνηστικά διπλώματα 46 διακριθέντες σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, ενώ το Βραβείο «Χρήστος Μεντής» θα απονεμηθεί στις Τάξεις Μουσικής Προπαιδείας του ΔΩΚ (διδασκαλία Λένας Αγγελέτου), για την επιτυχημένη παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε παραστάσεις και δράσεις του Ωδείου.

Κοινή υπήρξε η διαπίστωση, που αντικατοπτρίζεται και στον μεγάλο αριθμό των διακριθέντων, για το υψηλό επίπεδο και τη συνέπεια των νεαρών μουσικών, την καλή τους συνεργασία με τους καθηγητές τους και, κυρίως, για την ουσιαστική και ανταποδοτική σχέση τους με τη Μουσική, κάτι που πάντα αποτελούσε και παγίως αποτελεί βασικό εκπαιδευτικό στόχο του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.

Ας χειροκροτήσουμε όλοι τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, την Κυριακή το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο για τη Μουσική τους!

guitar_2.jpgguitar_5.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech