Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Στην Καλαμάτα και φέτος το Φεστιβάλ Δρόμου

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, θα διεξαχθεί και φέτος στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Φεστιβάλ Δρόμου, 8ο κατά σειρά. Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας είναι μια σειρά εκδηλώσεων, που διοργανώνουν από κοινού πολλοί φορείς, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου, ενώ το συντονισμό έχει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας και τη διοικητική υποστήριξη η Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων.

Από τις 11 μέχρι τις 13 Ιουλίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το 8ο Φεστιβάλ Δρόμου θα συγκεντρώσει καλλιτέχνες από πλέον των 10 χώρες της Ευρώπης. Επίσης, πριν από αυτήν την περίοδο, σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, στο κέντρο και στην Παραλία, θα διεξαχθούν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις.
Το Φεστιβάλ Δρόμου έχει κατορθώσει να πετύχει σημαντική αναγνωρισιμότητα και εκτιμάται ότι πέρυσι το παρακολούθησαν πάνω από 7.000 άτομα, πολλά από τα οποία προέρχονταν από περιοχές εκτός Μεσσηνίας.

Φέτος, οι συμμετοχές καλλιτεχνών - μέχρι στιγμής - ξεπερνούν τις 100 από το εξωτερικό, είναι πάνω από 70 από την υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ δήλωσαν ότι θα μετάσχουν 20 φορείς από την Καλαμάτα.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech