Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Τρίτη Άνθοκομική Έκθεση, με πολιτιστικές εκδηλώσεις

H 3η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί κατά το διάστημα από 31 Μαΐου έως 8 Ιουνίου, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης, θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά.

Φέτος υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς επιχειρηματιών (φυτωριούχοι, ανθοπώλες, καταστηματάρχες με γεωργικά εφόδια κ.ά.) για συμμετοχή στην 3η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, ακόμη και από περιοχές εκτός Μεσσηνίας.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31 Μαΐου στις 20.30 και στο πρόγραμμα της περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά εργαστήρια για μαθητές τα πρωινά. Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι: 9.00 έως 13.00 και 18.00 έως 23.00, όλες τις ημέρες κατά τις οποίες θα διαρκέσει.

Επίσης, τις τελευταίες ημέρες θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6 Ιουνίου θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη, το Σάββατο 7 Ιουνίου θα αναπαρασταθούν τα έθιμα που τελούνταν για τον Αϊ – Γιάννη το Ρηγανά ή Κλήδονα και, τέλος, την Κυριακή 8 Ιουνίου, 12 Σχολές θα παρουσιάσουν χορούς με παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

ekp-programma.JPGekthesi.JPGekthesi_1.JPGekthesi_3.jpge_14.jpge_39.jpgfilarmoniki.jpgm_17.JPGsunavlia.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech