Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Σεμινάριο και Εργαστήρια για όλους, στο πλαίσιο του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που διοργανώνεται από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2014, έχει προετοιμάσει ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες και προχωρημένους σπουδαστές του χορού, καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών, ακόμα και φιλότεχνους.

ROSAS Drumming festival xorou

 

Το Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και το Εργαστήριο Δραματουργίας (συμμετοχή κατόπιν επιλογής και προσφοράς υποτροφίας διδάκτρων)  κατευθύνουν οι διακεκριμένοι διεθνώς δάσκαλοι Μάρτα Κορονάντο και Χίλντεγαρτ ντε Βέεστ.

Marta Coronado 3b  Tσ Beniamin Boar Μάρτα Κορονάντο

Hildegard De Vuyst Workshop 20o Kalamata Dance Fesstival Χίλντεγαρτ ντε Βέεστ

Τα Εργαστήρια Αυτοσχεδιασμού και Σύνθεσης: Σκυτάλη και On the Road αποτελούν πιλοτικές και ξεχωριστές δημιουργίες σημαντικών Ελλήνων χορογράφων και θεωρητικών του χορού, από το Κέντρο Ντάνκαν, την Ομάδα Creo το πρώτο και το Σύνδεσμο Χορού το δεύτερο, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες, αλλά και στους κατοίκους της Καλαμάτας.

 ergastiri skytali

Παρατίθενται αναλυτικές πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

20_F.Chorou_Kalamatas__Ergastiri_Xorografias_ON_THE_ROAD.jpg20_F.Chorou_Kalamatas__Ergastiri_Xorografias_ON_THE_ROAD_2.jpgergastiri_festival_xorou_skitali.JPGergastiri_skytali.JPGHildegard_De_Vuyst_Workshop_20o_Kalamata_Dance_Fesstival.JPGMarta_Coronado_2b__Tσ_Beniamin_Boar.jpgMarta_Coronado_3b__T_Beniamin_Boar.jpgMarta_Coronado_3b__Tσ_Beniamin_Boar.jpgROSAS_Drumming_festival_xorou.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech