Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ανθοδετική και συναυλία εμπλούτισαν την 3η Ανθοκομική Έκθεση

Χθες, Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 20.00, όσοι επισκέφθηκαν την 3η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, που διεξάγεται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο ανθοδετικής στο περίπτερο του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου (Καλαμάτας) από καθηγητές του Ιδρύματος.
 
anthokomiki anthodetiki 4 anthokomiki anthodetiki
 
Το σεμινάριο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών, οι οποίοι με τις οδηγίες των καθηγητών για τις τεχνικές κατασκευής, δημιούργησαν τις δικές τους ανθοσυνθέσεις.
 

anthokomiki anthodetiki 1 
 
Στις 20.30, στη βόρεια πλευρά της λίμνης δόθηκε συναυλία μουσικής δωματίου με το σύνολο «Μελίγυρις» και ακούσθηκαν έργα των W.A. Mozart, A. Vivaldi, J. Massenet και Μ. Χατζιδάκι. Οι σολίστ ήταν η Ευτυχία Δημητρακοπούλου στο τραγούδι και ο Παντελής Κεραμίδης στο βιολί, ενώ τη μουσική διεύθυνση είχε ο Κώστας Νικολέας.
 
anthokomiki mousiko synolo 1
 
Στο πλαίσιο της Έκθεσης πραγματοποιούνται καθημερινά παράλληλες εκδηλώσεις, από τους Συλλόγους που φιλοξενούνται στα βαγόνια του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων. Τα πρωινά, διεξάγονται στους χώρους της εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.
Αύριο, Παρασκευή 6 Ιουνίου, στις 20.00, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος θα δώσει παράσταση Καραγκιόζη.
Το Σάββατο 7 του μήνα, στις 20.30, θα αναπαρασταθεί το έθιμο του Άι Γιάννη του Ρηγανά ή Κλήδονα με δρώμενα, μουσική και χορό, με τη συμμετοχή μελών πολλών πολιτιστικών συλλόγων.
Την Κυριακή 8 Ιουνίου, την ίδια ώρα, τα μέλη 10 συλλόγων που ασχολούνται με το χορό θα μετάσχουν σε χορευτική βραδιά, στο χώρο του πατινάζ.
 
 
anthokomiki_anthodetiki.JPGanthokomiki_anthodetiki_1.JPGanthokomiki_anthodetiki_2.JPGanthokomiki_anthodetiki_3.JPGanthokomiki_anthodetiki_4.JPGanthokomiki_anthodetiki_5.JPGanthokomiki_mousiko_synolo.JPGanthokomiki_mousiko_synolo_1.JPG
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech