Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πανσέληνος με συναυλία και έπεται συνέχεια αύριο!

Με ποιοτική μουσική, σε ήχους ροκ, παραδοσιακούς και έντεχνους, απόλαυσαν Καλαματιανοί και επισκέπτες την όμορφη πανσέληνο του Ιουλίου, το βράδυ του Σαββάτου, στον προλιμένα της Καλαμάτας.

Η συναυλία για την πανσέληνο διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας και την Κ.Ε. «Φάρις» και συμμετείχε το συγκρότημα Bit gia Bit, με τη Μαρία Κρασοπούλου στο τραγούδι, το Νίκο Παλαιολόγο στο ούτι, τον Αντώνη Κουφουδάκη στην κιθάρα και το Γιώργο Κλάδη στα κρουστά.

panselinos_12.07.14.JPGpanselinos_12.07.14_1.JPGpanselinos_12.07.14_2.JPG

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ “DECULT”

Αύριο, Τρίτη 15/7 και ώρα 21.00, το μουσικό σχήμα “Decult” θα βρίσκεται στην προκυμαία Καλαμάτας, για να κρατήσει συντροφιά στο κοινό με παλιά καλά τραγούδια από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες συνθέτες. Οι “Decult” είναι ένα νεοσύστατο σχήμα από Καλαματιανούς μουσικούς, τους Σταύρο Δεριζιώτη (φωνή, μπουζούκι, κιθάρα), Mυρτώ Καμβυσίδη (φωνή), Παναγιώτη Καψαμπέλη (ηλεκτρική κι ακουστική κιθάρα), ενώ για πρώτη φορά μαζί τους θα βρίσκεται κι ο Γιώργος Κλάδης (κρουστά). Παρά την εντοπιότητα του σχήματος, οι “Decult” έχουν τη χαρά να δραστηριοποιούνται με σημαντικές συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο της Αθήνας. Σκοπός τους είναι η ανάδειξη των παλιών και νέων καλών συνθετών, με μια δική τους φρέσκια ματιά.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech