Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο

Ο μαθητής ερμηνεύει έργα του δασκάλου! Απόψε, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και με ελεύθερη είσοδο, ο Γιάννης Σύμκο, σπουδαστής πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας στην τάξη του Στάθη Γυφτάκη, με τον οποίο σπούδασε και Ανώτερα Θεωρητικά, ερμηνεύει έργα του καθηγητή του για σόλο πιάνο.

cymko

Γιάννης Σύμκο

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 18 ετών, ο Γιάννης Σύμκο είναι ήδη πολυβραβευμένος (A' Βραβείο στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου «Μαρία Χαιρογιώργου – Σιγάρα» του 2014, Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Σωματείου «Φίλων» του 2013, Β΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Θερινής Ακαδημίας του Δικτύου των Δημοτικών Ωδείων στο Βόλο το 2012, Α΄ Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Chopin του Dionysia Trust στην Αθήνα το 2012).

Aris-Alexander-Blettenberg

Aris Alexander Blettenberg

Έκτακτη συμμετοχή, εξαιρετικά τιμητική για το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, ο Ελληνογερμανός 20χρονος ταλαντούχος πιανίστας Aris Alexander Blettenberg, ο οποίος θα ερμηνεύσει το Πρελούδιο και Φούγκα σε σι ύφεση ελάσσονα από το 1ο Τεύχος του Καλώς Συγκερασμένου Κλειδοκύμβαλου του J.S. Bach και τις 6 Σπουδές για πιάνο πάνω σε ελληνικούς παραδοσιακούς ρυθμούς του Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Aris-Alexander-Blettenberg.jpgcymko.jpgguftakis.jpgout.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech