Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

«Kalamata Cardio Sports 2014» τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Kalamata Cardio Sports 2014», θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, ενώ τα έσοδα της θα διατεθούν στο Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας. 
 
WorldHeartDay1
 
Το “Kalamata Cardio Sports 2014” έχει ώρα έναρξης 18.00 και θα περιλαμβάνει δράσεις για παιδιά, καθώς και ενημερωτικές και επιμορφωτικές ομιλίες από ιατρούς και διατροφολόγους, με θέμα την καρδιαγγειακή υγεία. Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα σε πολίτες που το επιθυμούν να δοκιμάσουν το καινοτόμο πρόγραμμα fitness “Cardio Tennis”.
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς καθιερώθηκε το 1999 και διοργανώνεται έκτοτε κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καρδιάς, με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.
 
large news675
 
Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, που τις τελευταίες δεκαετίες αποτελούν μάστιγα στις βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες και τείνουν να μετατραπούν σε «πανδημία» για τον πλανήτη, αγγίζοντας και τους πληθυσμούς των αναπτυσσόμενων χωρών.
 
 
 
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech