Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

«Kalamata Cardio Sports 2014» τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Kalamata Cardio Sports 2014», της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, θα πραγματοποιήσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει και χαιρετίζει τη διενέργεια αυτής της εκδήλωσης, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γιαννόπουλος και οι Χρήστος Χριστόπουλος και Γιώργος Μάραντος, συντονιστές της εκδήλωσης.

st

Ο κ. Γιαννόπουλος καλωσόρισε τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης, τόνισε ότι ο Δήμος Καλαμάτας αγκαλιάζει πάντα τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ενώ κάλεσε τους δημότες όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν.

Ο κ. Μάραντος ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμάτας για την στήριξη της εκδήλωσης αυτής σχετικά με την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, χαρακτήρισε το χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης ιδανικό και παρατήρησε ότι λείπει από την Καλαμάτα μια εκδήλωση προβολής του υγιεινού τρόπου ζωής.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CARDIO TENNIS

Ο κ. Χριστόπουλος εξέφρασε, επίσης, ευχαριστίες προς το Δήμο Καλαμάτας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο Cardio Tennis, που αποτελεί μια νέα, ομαδική και πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα, η οποία συνδυάζει τα οφέλη της αερόβιας καρδιαγγειακής άσκησης με το άθλημα του τένις. Σε αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιούνται καρδιοσυχνόμετρα, μουσική και ειδικά προπονητικά βοηθήματα και μπορούν να μετέχουν σ’ αυτό άτομα όλων των ηλικιών, αρχάριοι και προχωρημένοι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το «Kalamata Cardio Sports 2014» θα ξεκινήσει στις 18.00, με δραστηριότητες για παιδιά και στις 19.30 θα ακολουθήσουν ενημερωτικές και επιμορφωτικές ομιλίες από τον διατροφολόγο Παναγιώτη Αλεξόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιολογίας - καρδιολόγο Βασίλη Σπανό, με θέμα την καρδιαγγειακή υγεία. Τέλος, από τις 20.30 και μετά, θα δοθεί η δυνατότητα σε πολίτες που το επιθυμούν να δοκιμάσουν το καινοτόμο πρόγραμμα Cardio Tennis.

WorldHeartDay

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς καθιερώθηκε το 1999 και διοργανώνεται έκτοτε κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καρδιάς, με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.

large news675

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού για τα καρδιαγγειακά νοσήματα, που τις τελευταίες δεκαετίες αποτελούν μάστιγα στις βιομηχανικά ανεπτυγμένες χώρες και τείνουν να μετατραπούν σε «πανδημία» για τον πλανήτη, αγγίζοντας και τους πληθυσμούς των αναπτυσσόμενων χωρών.

large_news675.jpgst.JPGWorldHeartDay.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech