Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Kalamata Cardio Sports 2014»

Φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Kalamata Cardio Sports 2014», της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας. 
Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Παναγιώτης Γιαννόπουλος, σε χαιρετισμό του, καλωσόρισε τη σημαντική αυτή εκδήλωση, τόνισε ότι ο Δήμος Καλαμάτας αγκαλιάζει πάντα τέτοιου είδους εκδηλώσεις και κάλεσε τους δημότες όλων των ηλικιών να είναι ευαισθητοποιημένοι για θέματα υγείας, ενήμεροι και να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους δράσεις.
Το «Kalamata Cardio Sports 2014» ξεκίνησε στις 18.00, με δραστηριότητες για παιδιά και στις 19.30 ακολούθησαν ενημερωτικές και επιμορφωτικές ομιλίες από τον διατροφολόγο Παναγιώτη Αλεξόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιολογίας - καρδιολόγο Βασίλη Σπανό, με θέμα την καρδιαγγειακή υγεία. Οι ομιλητές τόνισαν την αξία και τη σημασία της μεσογειακής δίαιτας στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων. Τέλος, από τις 20.30 και μετά, δόθηκε η δυνατότητα σε πολίτες που το επιθυμούσαν να δοκιμάσουν το καινοτόμο πρόγραμμα Cardio Tennis.
 
cardio_sports.jpgcardio_sports_1.jpgcardio_sports_2.jpgcardio_sports_tennis.jpgcardio_sports_tennis_1.jpgcardio_sports_tennis_2.jpgcardio_sports_tennis_3.jpgcardio_sports_tennis_4.jpg
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech