Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Μουσικοθεατρική παράσταση από την Πειραματική Σκηνή

Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση «Λούνα Παρκ», από την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 7 του μήνα, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Είναι ένα έργο εμπνευσμένο από μουσικό άλμπουμ του Νότη Μαυρουδή, το οποίο περιέχει υπέροχα τραγούδια που τραγουδάει η παιδική χορωδία Τυπάλδου. Τα κείμενα, τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία έχει κάνει η Όλγα Αλεξανδροπούλου, η μουσική είναι του Νότη Μαυρουδή, τα σκηνικά της Κατερίνας Μηλιαρέση, τα βίντεο και οι φωτισμοί του Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Η παράσταση είναι μια μουσική επιθεώρηση για παιδιά αλλά και για μεγάλους, γεμάτη μουσική και τραγούδια, οι στίχοι των οποίων, όπως και τα κείμενα, μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα, στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας, αλλά και σε έναν κόσμο που ονειρευόμαστε να χτίσουμε. Όλες τις θεατρικές εικόνες ζωντανεύουν στη θεατρική σκηνή 45 έφηβοι ηθοποιοί.

afisa.jpegpeiramatiki_1.jpgpeiramatiki_2.jpgpeiramatiki_3.jpgpeiramatiki_4.jpgpeiramatiki_5.jpgpeiramatiki_6.jpgpeiramatiki_7.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech