Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εκδηλώσεις

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Καλαμάτας

Επιτυχία, παρά το κρύο, για το 2ο Quiz των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ»

Χθες, Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε το 2ο Quiz των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ», στο πλαίσιο του 3ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Παρά το τσουχτερό κρύο, περίπου 250 μέλη διαφόρων πληρωμάτων κατόρθωσαν να φτάσουν στο τελικό σημείο. Τα ενδιάμεσα σημεία ήταν η νότια πλευρά της αρχής του «Χιλιομέτρου», του λιμενοβραχίονα δηλαδή (δίπλα από το οίκημα του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Αρίων»), ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού, το παροπλισμένο σκάφος του Λιμενικού Σώματος δυτικά της Μαρίνας. 
 
quiz 1
 
Το τελικό σημείο ήταν τα γήπεδα αντισφαίρισης στη Δυτική Παραλία, όπου οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση προπονητών έμαθαν τεχνικές λεπτομέρειες του αθλήματος και συμμετείχαν σε προπόνηση Cardio-Tennis (έντονο 15λεπτο μάθημα – ζέσταμα, συνδυασμός γυμναστικής και τένις). Το κέφι ήταν πολύ και τα μέλη των πληρωμάτων διασκέδασαν και απέδειξαν την αγάπη τους για το Καλαματιανό Καρναβάλι.
Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε τη σελίδα "ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ" στο Facebook: https://www.facebook.com/kalamatianokarnavali
Το επόμενο ραντεβού, για το 3ο Quiz των «Μυστικών της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ», δίδεται το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 11.00 το πρωί, με 7 μέλη από κάθε πλήρωμα με τις στολές τους. Τα Quiz και όλες οι αναγκαίες πληροφορίες αναρτώνται μόνο στο www.kalamatianokarnavali.gr .
 
quiz_1.JPGquiz_2.JPGquiz_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech