Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αποφάσεις 25ης/2012 (27-12-2012) Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (543-560)

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 25ης/2012

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012, 08:00 μ.μ.

 

 

ΑΡ. ΑΠΟΦ.

ΑΡ. ΘΕΜ.

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Θ Ε Μ Α Τ Ο Σ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

543/2012_ΔΣ

 

Υποβολή πρότασης για δημιουργία ιστοσελίδας μέσω του προγράμματος LEADER.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ΚΑΤΑ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η υποβολή σχετικής πρότασης.

544/2012_ΔΣ

 

Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΕΓΓΕΙΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΛΩΝΙΩΝ & ΑΜΜΟΥ»  και υποβολή αίτησης διάθεσης πίστωσης από το πρόγραμμα LEADER – ΔΡΑΣΗ L323-1.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων ΑΛΩΝΙΩΝ & ΑΜΜΟΥ, ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΠΑΡΩΝ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η μελέτη προϋπολογισμού 150.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, όπως αυτή συντάχθηκε από το Τμήμα Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και η υποβολή σχετικής πρότασης χρηματοδότησης.

545/2012_ΔΣ

 

Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ» και υποβολή αίτησης διάθεσης πίστωσης από το πρόγραμμα LEADER – ΔΡΑΣΗ L321-2.

 

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΠΛΑΤΕΟΣ, ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΠΑΡΩΝ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η μελέτη προϋπολογισμού 116.950,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, όπως αυτή συντάχθηκε από το Τμήμα Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και η υποβολή σχετικής πρότασης χρηματοδότησης.

546/2012_ΔΣ

 

Πρακτική άσκηση μαθητών ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Καλαμάτας στο Δήμο Καλαμάτας.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η απασχόληση, για πρακτική άσκηση μαθητών κατά το σχολικό έτος 2012-2013, πέντε (5) Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου, πέντε (5) Τεχνιτών Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, πέντε (5) Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών και πέντε (5) Υπαλλήλων Διοικητικών Καθηκόντων, σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Διοικητικών.

547/2012_ΔΣ

 

Έγκριση της υπ’ αριθμ. 117/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας ¨ΦΑΡΙΣ¨ περί υποβολής αιτήματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για ρύθμιση αποπληρωμής δανείου της επιχείρησης.

ΟΜΟΦΩΝΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α. ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

-

1.

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Καλαμάτας 2012-2014 (Β΄ Φάση - Επιχειρησιακός Σχεδιασμός).

Μετά από αίτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ κ. Μπρεδήμα το Σώμα αποδέχθηκε όπως το παρόν υπ’ αριθμ. 1 θέμα της ημερήσιας διάταξης συζητηθεί στο τέλος της συνεδρίασης.

548/2012_ΔΣ

2.

Έγκριση μελέτης «Ανάπλαση ανατολικής παρόχθιας ζώνης του Νέδοντα από οδό Κροντήρη μέχρι Μαρίνα» και υποβολή πρότασης σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΡΩΝ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η μελέτη προϋπολογισμού 980.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, όπως αυτή συντάχθηκε από το Τμήμα Μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και η υποβολή σχετικής πρότασης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΔΕΠΙΝ 2007-2013, όπως εισηγήθηκε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με την υπ’ αριθμ. 114/2012 απόφασή της.

549/2012_ΔΣ

3.

Προγραμματισμός δράσεων Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καλαμάτας για το έτος 2013.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ΛΕΥΚΟ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται ο προγραμματισμός, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης και όπως περιγράφεται σε αυτή.

Β. ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

550/2012_ΔΣ

4.

Έγκριση 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Βελτιώσεις δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας Άριος».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΑΡΙΟΣ   και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της  δημοτικής   παράταξης   ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται ο 1ος ΑΠΕ, σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

551/2012_ΔΣ

5.

Έγκριση 3ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Αρτεμισίας».

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ   και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της  δημοτικής   παράταξης   ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται ο 3ος ΑΠΕ και η παράταση προθεσμίας, με αναθεώρηση, μέχρι 31/12/2012, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

552/2012_ΔΣ

6.

Επί ενστάσεως του αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Σχεδίου Πόλεως Καλαμάτας στην περιοχή Λιανέϊκα – Δουσέικα Καλαμάτας» ¨Κ/ξία Χαρίτος Γεώργιος του Ιωάννη – Σβώλος Αθανάσιος του Ανδρέα¨ κατά του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου – Οριστική παραλαβή του έργου, καταβολή αποζημίωσης λόγω διάλυσης της σύμβασης.  

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨, καθώς και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) δεν γίνεται αποδεκτή η ένσταση κατά του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου και εγκρίνεται το πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής και η καταβολή αποζημίωσης ποσού 5.657,65 €, χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Εκτέλεσης Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή.

Γ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

553/2012_ΔΣ

7.

Μετακινήσεις Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η μετακίνηση των Αντιδημάρχων κ. Ριζά και κας Ντίντα στις 14/12/2012 στην Αθήνα (Γ.Γ. ΥΠ. ΟΙΚΟΝ.).

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

554/2012_ΔΣ

8.

Επί πρακτικών Φορολογικής Επιτροπής Δήμου Καλαμάτας.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της δημοτικής παράταξης ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ) εγκρίνονται τα πρακτικά των υπ’ αριθμ. 12/15-11-2012 & 13/20-12-2012 συνεδριάσεων της Φορολογικής Επιτροπής.

555/2012_ΔΣ

9.

Επιστροφή ποσών σε δημότες ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ και ΛΕΥΚΟ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται η επιστροφή σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών.

556/2012_ΔΣ

10.

Διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς – χρηματικούς καταλόγους.

ΟΜΟΦΩΝΑεγκρίνεται η διαγραφή σύμφωνα με την εισήγηση του Τμήματος Δημοτικών Προσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών.

557/2012_ΔΣ

11.

Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού, οικον. έτους 2012, Δήμου Καλαμάτας.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας, καθώς και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ΑΝΤΙΚΑΛΑΜΟΥ και ΚΑΤΑ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η τροποποίηση σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

558/2012_ΔΣ

12.

Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού, οικον. έτους 2012.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι ΚΑΤΑ οι παρόντες σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨ & ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨) εγκρίνεται η αναμόρφωση σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Οικονομικών.

559/2012_ΔΣ

13.

Συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας στον Εορτασμό των Θεοφανείων.

ΟΜΟΦΩΝΑ εγκρίνεται η συμμετοχή του Δήμου και η διάθεση πίστωσης 600,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την ηχητική κάλυψη της εορτής, σύμφωνα με την εισήγηση του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

560/2012_ΔΣ

1.

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Καλαμάτας 2012-2014 (Β΄ Φάση -Επιχειρησιακός Σχεδιασμός).

Μετά την μη αποδοχή από την πλευρά της πλειοψηφίας, του αιτήματος από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας για αναβολή της συζήτησης του παρόντος θέματος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων ¨ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨, ¨ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨& ¨ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ¨ αποχωρούν από τη συνεδρίαση.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΥΠΕΡ οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας καθώς και οι παρόντες Πρόεδροι Συμβουλίων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και ΚΑΤΑ οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ¨ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ¨) εγκρίνεται το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Καλαμάτας, (Β΄ Φάση - Επιχειρησιακός Σχεδιασμός), όπως εισηγήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή με την υπ’ αριθμ. 12/2012 απόφασή της και όπως εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Θεμάτων.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech