Τουριστική κίνηση του Πάσχα και «Γίνε διαφημιστής του Δήμου μας»

Έντονη είναι η τουριστική κίνηση στην Καλαμάτα και την περιοχή της για το Πάσχα, ενώ η πληρότητα στα ξενοδοχεία αγγίζει το 100% και πολύς κόσμος έχει καταλύσει σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Στην προσπάθεια ανάδειξης του Δήμου Καλαμάτας σε τουριστικό προορισμό για το Πάσχα, εγκαινιάζεται μία νέα δράση, η οποία ονομάζεται «Γίνε ο διαφημιστής του Δήμου μας». Ο Δήμος Καλαμάτας ζητεί από τους Καλαματιανούς και τους επισκέπτες να ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις ευχάριστες στιγμές, που θα ζήσουν στην Καλαμάτα και την περιοχή της κατά τις διακοπές του Πάσχα, με το hashtag: #PasxaKalamata και η ανάρτηση θα πρέπει να είναι public, δηλαδή δημόσια.
Η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να αναδειχθεί η Καλαμάτα ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός για το Πάσχα. Στον καλύτερο διαφημιστή επιφυλάσσεται ειδικό βραβείο εκ μέρους του Δήμου».

1-panoramikh-kalamatas.jpganastash.JPGistoriko-kentro.jpgsaitopolemos.JPGsynentefxh-typou.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση