Συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΕΔ Πελοποννήσου (12 Νοεμβρίου)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρίπολης, συνεδρίαση του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Καλαμάτας και Προέδρου της ΠΕΔ Παναγιώτη Ε. Νίκα.

Σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των Δημάρχων, εκπροσώπων της  προσωρινής ανάδοχου εταιρείας και του Ειδικού Γραμματέα, αρμόδιου για θέματα ΣΔΙΤ, προκειμένου να ενημερωθούν οι αιρετοί και να θέσουν ερωτήματα για αδιευκρίνιστα σημεία.

Επίσης, το ΔΣ της ΠΕΔ καλεί τους αρμόδιους με έγκαιρες, συντονισμένες ενέργειες να μεριμνήσουν για πλήρη και ταχεία αποζημίωση των πληγέντων από την ακαρπία των ελαιοδέντρων.

Ακόμη, το ΔΣ της ΠΕΔ προέβη σε παρατηρήσεις επί του υπό διαβούλευση σχεδίου νόμου «Δασικά οικοσυστήματα : Ορισμοί, μέτρα προστασίας, ανάπτυξης και διαχείρισης» του ΥΠΕΚΑ.

Δελτίο Τύπου σχετικά με αυτή τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ μπορείτε να δείτε εδώ.

ped.JPGped_1.JPGped_2.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση