Η υποδοχή του νέου έτους 2017 στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου

Παρά το κρύο και το βοριά και ενώ είχε βρέξει, πολλοί Καλαματιανοί βγήκαν στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου για την υποδοχή του νέου έτους 2017, σε μιαν εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινωφελής Επιχείρησή του «Φάρις».

Η βραδιά ξεκίνησε με κάλαντα και μελωδίες της εορταστικής περιόδου από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, τα μέλη της οποίας φορούσαν τα νέα τους πηλίκια, ενώ ο Άγιος Βασίλης έδινε ευχές και φωτογραφιζόταν με μικρούς και μεγάλους.
Την κατάλληλη στιγμή, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος της «Φάρις» και οι παρόντες πολίτες μέτρησαν αντίστροφα και υποδέχθηκαν το 2017, ενώ η Φιλαρμονική παιάνιζε χαρμόσυνα. Στη συνέχεια, πολύ εντυπωσιακά και πολλά πυροτεχνήματα φώτισαν το νυχτερινό ουρανό της Καλαμάτας, ενώ όλοι έδιναν και έπαιρναν ευχές.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε το 2017 να είναι καλύτερο από το 2016, να έχουμε ενότητα και να προσέχουμε την πατρίδα μας. Έδωσε, επίσης, ευχές για υγεία και δημιουργία.
Ακολούθως, στα παραμυθόσπιτα της πλατείας, ο Π. Νίκας έκοψε τη βασιλόπιτα και μοιράστηκαν κομμάτια σε όσους παρευρέθησαν, ενώ προσφέρθηκε και κρασί.

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση